De bijles

Het is niet vreemd om bijles te zoeken, om je te helpen bij je studie.

Zeer veel studenten hebben hulp nodig bij hun studie. Een groot onderdeel van studeren is zelfstudie. Mocht je er zelf niet uitkomen dan is hulp van een medestudent altijd fijn. Equinox zorgt ervoor dat jij in contact wordt gebracht met een student die bijles geeft en goed is in de vakken waar jij moeite mee hebt. Bijles kan je helpen je vakken beter te begrijpen.

Het aanmelden

Jij schrijft je in, wij zoeken een bijlesstudent voor je.

Je kan je inschrijven via het inschrijfformilier van deze website. Via dit formulier kan je aangeven voor welke vakken je hulp nodig hebt. Zodra jij je gegevens doorgegeven hebt en hebt aangegeven voor welke vakken jij bijles wilt, kunnen wij op zoek gaan naar een bijlesstudent. Deze bijlesstudent zal dan jouw gegevens van ons krijgen en contact met je opnemen. Jullie spreken dan samen een of meerdere bijles(sen) af. Equinox zorgt enkel dat jullie twee met elkaar in contact gebracht worden.

De prijs

Deze bepaal je zelf met de bijlesstudent.

Jij bepaalt samen met jouw bijlesstudent de prijs van jouw bijles. De betaling hiervan gebeurt ook tussen jou en de bijlesstudent. Equinox zorgt alleen dat jullie met elkaar in contact gebracht worden, en is geen partij deze. Dit zal je dus volledig met je bijlesstudent moeten afspreken. Als richtprijs geven wij wel mee dat je meestal tussen €10 en €15 per uur betaalt. Het is handig om dit van te voren af te spreken met de bijlesstudent.